OM OS

Hej og velkommen til Frej & Freja, vi er så glade for, at du er her. Tak fordi du udforsker vores produkter, som vi har været meget omhyggelig med at designe, udvælge og få produceret. Frej & Freja er en danskejet familie virksomhed, der blev etableret i 2020, er bosat i hjertet af Midtjylland og som dagligt drives af et forældrepar. Vores helt store inspirationskilde til at starte frejogfreja.dk har været vores tre dejlige børn. Gennem vores børns opvækst, har vi selv efterspurgt produkter, som gør det lettere at vælge miljørigtigt, og som var fri for skadelige stoffer og kemikalier. Det synes vi til tider var udfordrende. Derfor har vi taget springet i, at åbne vores lille webshop, som ligger helt nært vores hjerte. Vi brænder for at imødekomme, de behov forældre som om selv måtte have. Vi håber, I vil nyde vores samling lige så meget, som vi gør :)

 

Vores bæredygtigheds løfte

Frej & Freja påtager sig stort ansvar i at beskytte vores miljø og de små. Vi vil være med til at lette miljøet med den overdrevne plast og engangsaffald. Derfor er det vigtigst for os, at gøre det lettere for forbrugeren at handle bæredygtigt. Bæredygtig er netop nøgleordet i vores why, og det kommer særligt til udtryk i, hvor slidstærke og holdbare vores produkter er. Frej & Frejas sortiment er skabt til at være gå i generationer med fokus på funktionalitet og nordisk stil.

 

Alle vores varer er valgt og designet med hjertet. Vi stiller derfor høje krav til vores producenter, materialer der bliver brugt, og hvordan det fremstilles. Alt vores produktion er, med sine certifikater, helt er fri for skadelige kemikalier og stoffer.

 

Silikone er et af de materialer, der går igen i vores sortiment. Silikone er virkeligt slidstærkt og derfor holdbart. Når det nedbrydes, udlader det hverken giftgasser eller afgiver mikroplast, som kan skade vores miljø.

 

FAKTA

Fødevare silikone er et godt alternativt til plastik og melamin, eftersom det ikke udskiller skadelige stoffer. Materialet er let i vægt, fleksibelt og utroligt nemt at rengøre. Da der er ingen små huller eller rum i materialet, kan der ikke ophobe bakterier og er derved både bakterieafvisende og allergivenligt.  

 

Frej & Freja silikone indeholder ingen fyldstoffer, ingen bly, ingen BPA, eller andre hormon forstyrrende stoffer. Alt vores stel har været gennem tests af 3. parts danske mødre og børn, og alle produkter er GODKENDT med topkarakter. Du kan derfor trygt købe det til dit barn.

 

Alt Frej & Freja silikone er fri for skadelig kemi og har tilsvarende certificeringer.