F.A.Q

Er jeres bideringe sikre?

JA! Det er de. Vi sætter sikkerhed på allerhøjeste plan. Alle vores bideringe håndbindes, kvalitet kontrolleres og slutkontrolleres ved pakning. Såfremt du ser den mindste skade på bideringen, skal du straks afbryde brugen.

 

Tilbyder I prisjusteringer?

Vi tilbyder desværre ikke prisjusteringer ved salgfremmende tiltag (tilbud og udsalg). 

 

Nogle af jeres varer er udsolgte – kommer de på lager igen?

Ja, det gør de. Vi lever desværre i en verden, hvor leveringsdatoen kan ændre sig og være forlænget grundet Covid-19. Vi håber du har forståelse for det. Så snart vi kender leveringsdatoen på varen – oplyser vi dette på vores webside og Instagram profil.

 

Virker sugekoppen på alle overflader?

Sugekoppen virker på alle glatte overflader. Det vigtigste er, at der ikke må dannes små luftbobler. For så virker den selvforseglende effekt ikke.

 

Er der prisgaranti på mine købte varer?

Vi yder prisgaranti på udgåede varer, hvor købet er foretaget indenfor 14 dage. Men andre forretnings fremmende tilbud/udsalg, kan vi desværre ikke yde prisgaranti på.

 

Afgiver silikone lugt?

Nej. Silikone afgiver ikke lugt. Silikone er en materiale, hvor ingen bakterier kan trænge ind og gemme sig. Dens overflade hæmmer bakterievækst og er derved bakterieafvisende.

MEN hvis dit service lugter lidt af opvaskemaskine, kan det skyldes duftende opvaskemiddel, som kan give dit silikonestel vandpletter eller holde fast i visse lugte/smag. Bemærk, denne lugt/smag er kun på overfladen af stellet og kan vaskes af med mild sæbe og/eller eddike. Dit service er ikke ødelagt.

 

Der er hvide pletter på mit service – hvad gør jeg?

Det er sæberester. De kan vaskes af med mild duftfri sæbe. Hvis pletterne fortsat er der, anbefaler vi at de efter tørres med en vaskeklud eller med eddike og varmt vand.